Peter Mesotten
Peter Mesotten
Platformbeheerder

Spintoppr 2.2.0

14 mei 2024
Nieuwe release

Het seizoen mag dan misschien wel ten einde zijn, Spintoppr blijft uitbreiden! Ook deze release zijn er weer heel wat functies toegevoegd die de administratie en communicatie binnen je club efficiënter zullen laten verlopen!

Export / import voor leden

Je kan vanaf nu het volledige ledenbestand exporteren naar Excel via het actiemenu in de rechterbovenhoek van het ledenoverzicht. Alle persoonlijke informatie die over leden in Spintoppr bekend zijn, zitten mee in de export.

Op dezelfde manier kan je leden vanuit een Excelbestand importeren naar Spintoppr. Dit is heel handig voor zowel nieuwe als bestaande clubs. Omdat zowel export als import van hetzelfde formaat gebruikmaken, kan je dus eerst een export doen, dan de nodige aanpassingen maken in Excel en vervolgens hetzelfde bestand terug importeren.

E-mail bijlagen

Vanaf nu is het mogelijk om maximaal 3 bijlagen van elk maximaal 10 MB bij te voegen aan e-mails die via de mailgroep functionaliteit verstuurd worden.

Overzicht van ploegopstellingen voor leden

Leden kunnen vanaf nu ook de ploegopstellingen in één handig overzicht zien, zonder te moeten navigeren naar de individuele wedstrijdpagina's.

Enkel de bevestigde opstellingen worden getoond. Teams die nog niet officieel zijn doorgestuurd naar de leden, zijn niet zichtbaar. Het overzicht zelf is enkel voor ingelogde leden van de club raadpleegbaar.

Klassement berekenen voor medespelers

De module voor het berekenen van het verwachte nieuwe klassement kan nu gesimuleerd worden voor elke speler van de club. Kies de competitie en de speler en de module doet de rest!

Veel plezier!

Probeer de nieuwe functies vandaag al uit en laat je feedback zeker horen.

Terug naar overzicht

19 clubs gingen je al voor!