Peter Mesotten
Peter Mesotten
Platformbeheerder

Spintoppr 2.5.0

22 september 2024
Nieuwe release

In versie 2.5.0 van Spintoppr zijn er voornamelijk nieuwe mogelijkheden voor het beheren van beschikbaarheden en is er ondersteuning voor het definiëren van "walkovers".

Beschikbaarheden beheren

Opstellingenbeheerders kunnen vanaf nu ook de beschikbaarheden van individuele leden bekijken en indien nodig aanpassen vanuit het overzicht.

Ploegkapiteins

Bij basisploegen kunnen spelers als ploegkapitein aangeduid worden. Klik hiervoor op het pijltje naast de speler in kwestie en kies "Kapitein maken".

Wanneer ploegkapiteins aanmelden, hebben ze toegang tot de beschikbaarheidsmodule van het controlepaneel en kunnen ze de beschikbaarheden van hun ploegleden zien en aanpassen. In de toekomst zullen de mogelijkheden voor ploegkapiteins nog verder uitgebreid worden.

Walkovers

In opstellingen kunnen spelers als "walkover" aangeduid worden. Klik hiervoor op het pijltje naast de speler in kwestie en kies "Walkover".

Meerdere spelers in een ploeg kunnen als "WO" aangeduid worden. Op de verschillende plaatsen waar de speler in de lineup getoond wordt, wordt de aanduiding "WO" achter de speler toegevoegd.

Kleinere uitbreidingen

  • Opstellingenbeheerders zien in de afdrukversie van de opstellingen nu ook een nummering van de spelers die ze op het wedstrijdblad kunnen overnemen.
  • In deze afdrukversie zijn ook de officiële wedstrijdnummers opgenomen.
  • Het overzicht van beschikbaarheden is gepagineerd.

Correcties

  • Probleem opgelost waarbij spelers soms e-mails ontvingen van comments op wedstrijden van andere clubs.
  • Probleem opgelost waarbij wedstrijdresultaten met vertraging op de website getoond werden.
  • Nieuwsbanners schalen nu ook mooier op mobiele schermen.
Terug naar overzicht

19 clubs gingen je al voor!